top of page

Фестивал на рок музиката и свободния дух!

     

 

We Are Going To Мъглиж е насочен към широката рок публика и се стреми да поддържа и развива българската авторска музика. Фестивалът се провежда в местността Равня на около километър от гр. Мъглиж. Мястото предоставя много добра възможност за устройване на палаткови лагери. В зоната на фестивала се предлагат храна и напитки.

Как да стигнем

     

Мъглиж е в центъра на България. Разположен е на южният склон на Стара планина и точно на средата на пътя София-Бургас. Намира се на 12 км на изток от гр. Казанлък и на 26 км северно от гр. Стара Загора.

За хората без собствен транспорт е най-удобно да пътуват до гр. Казанлък, от където има редовни автобуси до гр. Мъглиж. Цената на такси от Казанлък до Мъглиж е в рамките на 10-12 лв. Фестивала се намира на около километър от града. До там води път в добро състояние. От центъра на гр. Мъглиж до фестивалната зона е приблизително 15-20 минути пешеходно разстояние. 

Къде да отседнем

      

Една от възможностите за настаняване е на палатка или каравана в района на фестивала. Лагерът ще бъде осветен и снабден с тоалетни. Отсядането във фестивалния лагер е напълно безплатно. Организаторите не предоставят палатки под наем. Друга възможност са хотели и къщи за гости в Мъглиж и Казанлък. Телефон за справки в къща за гости "Телбизови Къщи" : 0888068719

Партньори

gerb-obstina-maglizh.png
arsenal_logo-green.jpg

Медийни партньори

bottom of page